Cookie- og privatlivspolitik

Frkmadsen.dk anvender cookies til at forbedre brugervenligheden og funktionaliteten på sitet. Når du benytter sitet, samtykker du til anvendelse af cookies.

Hvad er en cookie?

En cookie er en tekstfil, som lagres på din pc eller andet IT-udstyr. Den gør det muligt i anonymiseret form at registrere, hvilke handlinger brugerne foretager på sitet, og den sikrer ligeledes ofte en optimal funktionalitet. Mange funktioner kan ikke vises uden anvendelsen af cookies. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Cookies anvendes i dag af størstedelen af alle sites.

Hvad anvendes cookies til?

Cookies anvendes til at registrere, hvilke handlinger brugerne foretager på sitet, hvilke sider de læser, og hvilken teknologi de anvender. Det gør det muligt for www.frkmadsen.dk at optimere brugervenligheden og funktionaliteten på sitet. Cookies anvendes ikke til at foretage en identifikation af dig som bruger, idet oplysningerne indsamles i anonymiseret form. Oplysningerne udleverer ikke til tredjepart.

Følgende typer cookies anvendes:

  • Google Adwords
  • Google Analytics
  • Facebook
  • Instagram

Disse cookies bruges udelukkende til at tracke brugernes adfærd på hjemmesiden.

Hvor længe gemmes en cookie på min pc?

Cookies sletter normalt sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.  Det afhænger desuden af den enkelte cookie og indstillingerne på din browser, hvor længe den gemmes på din pc. Hver gang du besøger sitet, vil perioden dog blive forlænget.

Hvordan sletter eller fravælger jeg cookies?

Du har mulighed for at slette de cookies, der er på din pc, ligesom du kan fravælge fremover at acceptere anvendelsen af cookies. Det gør du ved at ændre indstillingerne i din browser.

Der er lidt forskel på hvorledes du gør, alt efter om du benytter Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer eller Safari, men du kan se en vejledning her:  http://minecookies.org/cookiehandtering

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og slette dine cookies. Du bør dog være opmærksom på, at der kan være sider eller funktioner, som du herefter ikke har mulighed for at se eller benytte.

Regler

De regler, der gælder for sitets brug af cookies, findes nedenfor.

Cookiepolitik opdateret: 28/6/18

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@frkmadsen.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Frk. Madsen – Bogføring og Regnskab
v/ Lone Sudergaard Madsen
info@frkmadsen.dk
+45 24606389
Langå